ADANA / KOZAN - Bağtepe İlkokulu

Haz

Ulusal Kalite Etiketi ödülümüz okulumuzda yerini aldı.

Haz

Katıldığımız eTwinning projeleri kapsamında okulumuz Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Ödülümüzü Adana İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yaşar Koçak'ın elinden aldık.

Haz

Öğrecilerimiz Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında doğada bir gün geçirdiler. Hem eğlendiler hem de çevreyi tanıyıp gözlem yaptılar

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü sebebiyle öğrencilerimiz hazırladığı programı sundular.

Kas

Jandarma Personellerinden Anlamlı Ziyaret.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Geçmişte Gelecekte Değerlerim Benimle eTwinning Projesi

Nis

Pandemi sebebiyle okullarımızın kapalı olduğu bu dönemde bu anlamlı günü kutlamadan geçemezdik. Öğretmenlerimi ve öğrencilerimiz bu gün için etkinlikler düzenlediler ve coşkuyla bu günü kutladılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.