ADANA / KOZAN - Bağtepe İlkokulu

Beytullah BAYSAL - Okul Müdürü

1971 yılında Feke´nin Akkaya köyünde doğdum.İlkokulu aynı köyde bitirdikten sonra ortaokul ve lise eğitimimi Kozan´da tamamladım. 1989 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi ve Truzim Bakanlığınca açılan Truzim Eğitimi Proğramını tamamladım. Stajyer olarak gittiğim Marmaris´te 1993 yılına kadar truzim sektöründe çalıştım. 1993 Ekiminde Şanlıurfa´nın Siverek ilçesinde öğretmenliğe başladım. Adana´nın Saimbeyli,Feke,Ceyhan,Yumurtalık ve Kozan ilçelerinde öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundum.Meslek hayatım boyunca çok sayıda meslek içi eğitimlere,kurs ve seminerlere katıldım.Orta düzeyde İngilizce biliyorum. Halk müziği ile ilgiliniyorum ve amatör olarak bağlama çalıyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 2020 Haziran ayından itibaren Bağtepe İlk-orta okulunda müdürlük görevini yürütmekteyim.